Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Maria Pou, plat fort de la temporada teatral a Valls del 2018

Els teatres de Valls també comptaran amb el darrer espectacle de la companyia T de Teatre i amb 'Frankenstein', la darrera producció del Teatre Nacional de Catalunya (TNC)

L'actor Josep Maria Pou estarà a Valls el 19 de maig L'actor Josep Maria Pou estarà a Valls el 19 de maig CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 Desembre 2017 12:10

Els teatres de Valls anuncien algunes propostes que s’acolliran la propera temporada teatral 2018 al Centre Cultural del municipi. El plat fort arribarà el 19 de maig amb Josep Maria Pou. El veterà actor protagonitzarà el clàssic d’Herman Melville, ‘Moby Dick’, i es posa a la pell del capità Ahab en el seu autodestructiva persecució de la gran balena blanca.

Abans, però, el 16 de febrer, arriba la mítica companyia T de Teatre que celebra 25 anys dalt dels escenaris amb una peça escrita per Julio Manrique, Marc Artigau i Cristina Genebat amb la qual serà impossible no identificar-se. El seu títol és E.V.A. És l’Escala Visual Analògica del Dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte. Es tracta d’una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre ex-companyes d’escola ens transporten al dolor, a la poètica que, a vegades, l’acompanya i a les diverses formes que adopta.

El 14 d’abril es passarà als 200 anys del clàssic de Mary Shelley, ‘Frankenstein’, un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d’una societat incapaç d’assumir la diferència. 200 anys després de la publicació de la novel·la, el Teatre Nacional de Catalunya i la directora Carme Portaceli porten a escena la història d’aquest Prometeu modern amb una dramatúrgia de Guillem Morales, el director i guionista de la premiada pel·lícula ‘Los ojos de Julia’. El repartiment el configuren els actors Joel Joan, Àngel Llàcer, Lluís Marco, Albert Triola, Magda Puig i Pere Vallribera.

Abonaments

Des del dimecres, 13 de desembre, la venda d’abonaments 2018 es realitzarà a les taquilles centrals del Teatre Principal. Seguint les bones experiències de les darreres edicions, uns deu dies abans del Nadal els Teatres de Valls iniciaran la venda d’aquests abonaments, que permeten aconseguir preferència en l’obtenció de les localitats i millor preu que amb les entrades soltes. D’aquesta manera, aquests paquets esdevenen un bon regal per a les celebracions nadalenques i dels Reis.

La venda es perllongarà fins al divendres 5 de gener, vigília de Reis, excepte diumenges i festius. Els horaris seran de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener la taquilla obrirà als matins. Els preu total dels tres espectacles serà de 45 € amb el Carnet dels Amics dels Teatres de Valls i de 49 € sense el carnet. Com és habitual, en els horaris de les taquilles, les ciutadanes i ciutadans poden obtenir gratuïtament el nou Carnet dels Amics de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: