Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juan López-Carrillo serà el penúltim convidat del Firalletres

El poeta reusenc participarà en el cicle aquest dimecres 15 de novembre, a les 20h, a la segona planta de La Fira Centre Comercial

El poeta reusenc Juan López-Carrillo El poeta reusenc Juan López-Carrillo CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 12:36

El Firalletres, cicle de poesia que descobreix l’obra de poetes a La Fira Centre Comercial, tindrà com a convidat, aquest dimecres 15 de novembre, al poeta reusenc Juan López-Carrillo. L’activitat literària, que està coorganitzada per l’associació Etcètera, començarà a les 20h a la segona planta del centre comercial.

El penúltim convidat del Firalletres, Juan López-Carrillo, és nascut a l’Ampolla però va arribar a Reus quan tenia quatre anys. La seva és una poesia àcida i àgil, que genera passió quan s’escolta i emoció en cada vers. El sarcasme, un humor brillant i l’erotisme, són trets fonamentals de la seva obra, també realista. Ha publicat, entre molts altres llibres, els poemaris 'Los muertos no van al cine', '69 modelo para amar', 'Poemax (el bing bang)' o 'Los años vencidos'.

El Firalletres es va iniciar el passat mes de juny i arribarà al seu final la propera setmana, després de vint setmanes de presentacions.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: