Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposició ‘Ramsés II i la Nefertari' a Cornudella de Montsant

Més de 100 persones van assistir a la inaguració del mostra, que romandrà al municipi fins el 28 de novembre

Imatge del públic assistent a la inauguració de l'exposició fotogràfica 'Ramsés II i la Nefertari' que va tenir lloc el passat 3 de novembre a Cornudella de Montsant Imatge del públic assistent a la inauguració de l'exposició fotogràfica 'Ramsés II i la Nefertari' que va tenir lloc el passat 3 de novembre a Cornudella de Montsant CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Novembre 2017 11:53

Un centenar de veïns i veïnes de Cornudella de Montsant van assistir a la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Ramsés II i la Nefertari’ impulsada per la Galeria d’Art Fefu Forés de Tarragona, del Grupo Rosell, i pel seu autor, el fotògraf Josep Maria Cohí. La mostra, després d’haver estat exposada a la galeria d’art tarragonina, aterra ara al Priorat a l’Ajuntament de Cornudella del Montsant on romandrà fins el 28 de novembre. ‘Ramsés II i la Nefertari’ és un recull d’espectaculars imatges de tot el procés creatiu de la nova parella de gegants egipcis tarragonins que van ser presentats en societat en les passades festes de Sant Magí a càrrec de la Colla Gegants del Passeig Torroja.

Fefu Forés és una iniciativa de l’empresa tarragonina Grupo Rosell que es posa a disposició d’artistes i creadors locals –individuals i col·lectius- per tal que puguin donar a conèixer la seva obra al públic tarragoní i als visitants de la Part Alta de la ciutat. En les pròximes setmanes, Fefu Forés inaugurarà una nova exposició per al gaudi dels amants de la cultura a la capital tarragonina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: