Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El periodista Enric Alfonso guanya el primer premi del Concurs Literari Pratdip Llegendari

El seu relat de misteri, ‘La mà freda’, està ambientada en un gran centre comercial de bricolatge

El guanyador del premi, Enric Alonso El guanyador del premi, Enric Alonso CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Octubre 2017 17:34

El periodista vimbodinenc resident a Salou, Enric Alfonso, ha guanyat el primer premi del III Concurs Literari Pratdip Llegendari de relats de por i misteri, organitzat per l’associació del mateix nom amb el suport de l’ajuntament d’aquest municipi. El lliurament dels guardons es va dur a terme el 22 d’octubre, al Casals Municipal, en un acte públic en què també es va premiar Joan Pagan, en la categoria infantil, i Maria Isabel Gràcia i Ignasi Carsí com a finalistes de la categoria d’adults.

L’obra guanyadora porta el nom ‘La mà freda’ i representa la primera incursió de l’autor en gènere de misteri. Està ambientada en un gran centre comercial de bricolatge i té com a protagonistes un nen d’onze anys i una enigmàtica dona de cabells rossos. El certamen literari s’emmarca en el festival familiar Pratdip Llegendari que celebrarà la seva quarta edició els dies 4 i 5 de novembre i que, un any més, omplirà de màgia i espectacle els carrers de la vila.

El guanyador

Enric Alfonso (Vimbodí i Poblet, 1969) és periodista de professió. Ha treballat a Nou Diari, El Punt i La Vanguardia, i actualment és tècnic de comunicació a l’administració pública. Ha publicat diferents reculls de contes i d’articles periodístics, la novel·la ‘La guerra no era cap joc’ –basada en la vida del soldat de la Lleva del Biberó Màxim Calvo- i els llibres de gastronomia i territori ‘Cambrils’ i ‘Berguedà’, entre d’altres. Ha guanyat diversos premis literaris, entre els quals el Tinet de narrativa curta dels Premis Ciutat de Tarragona, el premi de prosa del certamen literari Sagrada Família, de Barcelona, o el premi de poesia Mossèn Ramon Muntanyola, de l’Espluga de Francolí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: