Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal de Falset recorda la Batalla de l’Ebre amb un concert, una conferència i una visita sobre el terreny

Les activitats es duran a terme el proper 22 d’octubre en la 4a Jornada Fem Memòria

Imatge d'arxiu de la recreació d'uns soldats al centre 115 de Corbera d'Ebre Imatge d'arxiu de la recreació d'uns soldats al centre 115 de Corbera d'Ebre ARXIU / E. MAGRE. EL PUNT AVUI
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 20 Octubre 2017 17:13

El proper 22 d’octubre, la Bisbal de Falset acull la 4a Jornada Fem Memòria en rècord de la Batalla de l’Ebre. La iniciativa acollirà un concert, una conferència i una visita amb ambientació sobre el terreny.
Per tant, el tret de sortida serà a les 11:30h amb la presentació de la jornada. A les 11:45h tindrà lloc la xerrada sobre la sanitat republicana a la batalla de l’Ebre a càrrec dels membres de l’Associació No Jubilem la Memòria, Enric Masip i Albert Sabaté. A les 12:30h arribarà el concert de la Brigada Intergeneracional per la Recuperació de la Memòria Històrica amb Jordi Montañez, Darània, Dani Caracola, Berni Armstron, Os Chotos i Sergi Dante. Després del dinar –a les 14h- es realitzarà la visita amb ambientació pel poble de la Bisbal. La cloenda serà a les 18h.

Diversos escenaris

La primera edició va ser al Poble Vell de Corbera d’Ebre, la segona a la Fatarella, l’any passat a Falset i aquest serà a la Bisbal de Falset perquè, d’aquesta manera, s’aniran mostrant diversos escenaris d’aquesta batalla i s’anirà reflexionant sobre la nostre història recent i les implicacions que té amb el nostre present i futur.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: