Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El programa d’activitats solidàries de tardor s’aproparà als barris de Tarragona

Els espectacles i les activitats seran gratuïtes per a públic familiar

La regidora de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, ha presentat la programació d'activitats solidàries de tardor La regidora de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, ha presentat la programació d'activitats solidàries de tardor CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 19 Octubre 2017 17:15

L’Ajuntament de Tarragona estrena aquesta tardor un programa d’activitats solidàries amb la novetat de descentralitzar les propostes i apropar-les als barris. Aquesta temporada es comptarà amb rondalles, contes teatralitzats i jocs del món que seran gratuïtes per a públic familiar.

El tret de sortida serà el 25 d’octubre amb la Terrabastall de contes a càrrec de les Gates Gatunes a la sala d’actes de l’Espai Jove Kesse. Del 6 al 19 de novembre, arribarà l’eix principal d’aquest trimestre, amb l’exposició dels Drets dels Infants al pati de l’IMET i, el 20 de novembre, amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants es realitzaran activitats i jocs col·laboratius a partir de les 17h de manera simultània als centres cívics de Bonavista, Part Alta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Torreforta.

El 24 de novembre, a càrrec de la Karme González, a la ludoteca del Centre Cívic Torreforta serà el torn de l’activitat Tots els Colors dels Contes. El 30 de novembre, a càrrec de la Fundació Vicente Ferrer, es narrarà la història ‘El secret de Vicenç Ferrer’ al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

Posteriorment, de l’1 al 15 de desembre, tindrà lloc l’exposició ‘Transformant el món: els objectius de desenvolupament sostenible (ODS)’ al vestíbul del Centre Cívic de Sant Salvador. El 21 de desembre, el públic familiar gaudirà de contes teatralitzats a càrrec de Carles Cuberes a la sala d’actes de l’Espai Jove Kesse.

Dins el Parc de Nadal, del 27 de desembre i fins el 4 de gener, estarà disponible l’exposició ‘Els drets dels infants’ i, el mateix 27 de desembre, a les 17:30h, a càrrec de l’Imma Pujol, es narraran històries d’aquí i d’allà que ens descobriran els veritables regals per a tot l’any.

Finalment, del 27 al 30 de desembre, hi haurà tallers familiars i especialment per a infants entre 8 i 12 anys sota els noms ‘Jocs de comerç just’ i ‘L’estenedor de les injustícies’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: