Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recta final del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca

El passi dels curtmetratges seleccionats i el lliurament dels premis, principals actes del FICVI per aquest cap de setmana

Imatge d'arxiu del públic del FICVI accedint a una de les projeccions Imatge d'arxiu del públic del FICVI accedint a una de les projeccions CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 19 Octubre 2017 11:52

Aquest cap de setmana, del 20 al 22 d’octubre, arriba el plat fort del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca. L’Auditori Josep Carreras viurà tres dies intensos amb la projecció dels curtmetratges seleccionats i que opten a ser els guanyadors d’aquesta segona edició del festival.

En primer lloc, el divendres 20 d’octubre, tindrà lloc l’obertura oficial del FICVI a les 19.30 h, amb l’actuació d’una coral formada per alumnes dels conservatoris de Reus i Vila-seca i l’Escola Municipal de Música de Cambrils, els quals interpretaran cançons de bandes sonores. A continuació, es projectaran un total de 14 curtmetratges de ficció en dues sessions: la primera a les 20h i la segona a les 22h.

L'endemà dissabte, a les 11h, tindrà lloc la Masterclass 'Introducció a la producció musical amb tablet' a càrrec de Ferran Gifré, professor de Dj a l’Escola de música avançada i so (EUMES) i, a les 17h, Dani Trujillo, compositor i dissenyador de so, oferirà la Masterclass 'Composició de bandes sonores'. Les dues Masterclass es duran a terme a l’Auditori Alcalde Josep Malapeira. A partir de les 19h, hi hauran tres sessions de projecció de curtmetratges de ficció: a les 19.00 h, a les 20.30 h i a les 22.30 h.

Pedro Solís serà l’encarregat de dur a terme l’última Masterclass d’iniciació al cinema d’animació amb 'Cuerdas, un viaje emocional', que inclourà la projecció del curtmetratge 'Cuerdas', el diumenge 22 d’octubre a les 17h. Finalment, a les 19h, hi haurà la Gala d’entrega de premis amb la projecció dels curtmetratges guanyadors. La gala serà amenitzada per una actuació de claqué a ritme de bandes sonores. Als assistents els esperarà un petit piscolabis en acabar la gala.

Cal recordar que totes les projeccions i masterclass són gratuïtes i el públic podrà participar de forma activa valorant cadascun dels curtmetratges que es projectaran. D’aquesta manera, a cada sessió s’entregarà una papereta amb els cartells i el nom dels curtmetratges que es projectaran a cadascun dels passis i, entre tots els vots, es decidirà el guanyador del premi. A més durant la cloenda, es farà un sorteig entre tots els participants que hauran dipositat la seva papereta. El guanyador s’endurà un lot de vins del Celler Masroig.

Els curtmetratges que es projectaran es poden consultar al programa del FICVI.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: