Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 200 persones als tres concerts de petit format del festival Di(vi)nes

L’associació Etcètera ha anunciat que el festival tindrà continuat i que es convidarà una cantautora d’algun altre país

Imatge d'un dels concerts Imatge d'un dels concerts CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Octubre 2017 11:58

La primera edició del festival Di(vi)nes ha reunit a quasi 200 persones en els tres concerts de petit format realitzats al Centre d’Art Cal Massó de Reus i al Cafè La Cantonada de Tarragona. Durant tres divendres han passat per aquests dos escenaris les poetes Laura Casas, Lila Urbano i Marta Aubà, i les cantautores Laura Centellas, Nerea Bassart i Anna d’Ivori. Els concerts han anat acompanyats, com indica el festiva, d’un vi especial de la DO Tarragona per a cada actuació.

Davant aquest èxit, l’associació Etcètera ha anunciat que el festival tindrà continuïtat i que seguirà apostant per creadores del territori tot i que, el proper any i com a novetat, un dels concerts els protagonitzarà una cantautora d’algun altre país. El president de l’entitat, Òscar Ramírez, ha explicat que “al comprovar la bona resposta del públic hem tingut clar que calia repetir l’experiència i dotar-la d’un caire més internacional, mantenint l’aposta per gent de casa nostra i per espais petits que permeten generar una major interacció entre el públic i els artistes”.

Per la segona edició, doncs, l’organització treballa ja amb diversos noms de cantautores d’Itàlia, Portugal i Grècia per donar forma a l’esdeveniment amb una cantant internacional i dues de catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: