Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Cambrils obre el període d’inscripcions per les activitats dels Clubs de Lectura i Llegim+

L’equipament municipal ha presentat l’oferta formativa i el pla de lectura pel curs escolar 2017-2018

Les 'Maletes coeducatives', una de les novetats de l'oferta formativa d'aquest curs escolar Les 'Maletes coeducatives', una de les novetats de l'oferta formativa d'aquest curs escolar CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Setembre 2017 12:02

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils ha obert el període d’inscripcions pels Clubs de Lectura (infantil, juvenil, adult i fàcil) i la lectura en veu alta per infants de 3r de primària'Llegim +', que començaran a l’octubre. L’equipament municipal ha iniciat la nova temporada d’activitats i ha presentat l’Oferta formativa i el Pla de lectura pel curs escolar 2017-2018. El web de la biblioteca conté tota la informació detallada.

L’Oferta formativa adreçada als centres educatius de Cambrils engloba les visites escolars i serveis per als nivells educatius de llar d’infants, infantil, primària, ESO, batxillerat, cicles formatius i adults. També s’ofereix assessorament tècnic a responsables de les biblioteques escolars i lots de maletes que serveixen per treballar a classe.

Les novetats

Enguany, sota el lema "Vivim igual”, es presenten les 'Maletes coeducatives', decorades per l’artista cambrilenca Nuri Mariné i en col·laboració amb l’Àrea de Salut Pública, Polítiques d'Igualtat i d'Inclusió Social de l’Ajuntament de Cambrils. Les maletes contenen un conjunt de títols relacionats amb la coeducació i una guia recopilatòria que els comenta breument indicant el cicle o cicles per als quals és adient el llibre.

Per altra banda, amb l’objectiu d’incentivar la lectura, el Pla de lectura proposa activitats per a totes les edats amb hores del conte; els clubs de lectura; 'Llegim+'; la marató de 'BookTubers', i la lectura compartida entre els instituts de Cambrils. A més, enguany es posen en marxa dues noves activitats: les 'Històries imprevistes' (narració de les històries de Roald Dahl amb una introducció sobre l’autor), i 'Vols ser viquipedista?' (taller per estudiants d’ESO i BAT interessats en la Viquipèdia).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: