Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Espai Jove Kesse tanca per vacances

De cara al nou curs, com a novetat, s’esperen onze noves aules temàtiques

Una de les activitats organitzades a l'Espai Jove Kesse Una de les activitats organitzades a l'Espai Jove Kesse CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 17 Agost 2017 17:15

L’Espai Jove Kesse tancarà les seves portes aquest divendres, 18 d’agost, a les 21h i marxarà de vacances fins al proper dimarts, 12 de setembre. Després de l’horari especial d’estiu, el Kesse tornarà al seu horari habitual –de dimarts a dissabte a la tarda-. En els vuit mesos i mig que porten aquest 2017, l’espai ha rebut més de 15.000 visites. Els principals usos, com és habitual, han sigut els dels joves que accedeixen a la primera planta de l’edifici, el casal de joves on es duen a terme accions d’oci i de lleure educatiu, així com les assistències a les activitats trimestrals que organitza el Servei Municipal de Joventut i les cessions d’espais i materials del Kesse mitjançant el Carnet Tarragonajove. També hi ha hagut un increment dels actes que han estat organitzats directament per entitats, col•lectius i persones joves que han comptat amb l’Espai Jove Kesse per dur a terme els seus actes oberts al públic.

Enguany el Kesse ha acollit 60 activitats relacionades amb la cultura i, pel que fa a la tasca educativa, ha ofert unes programacions trimestrals carregades de tallers d’habilitats personals com noves tecnologies.

Nou curs amb noves aules temàtiques

Una de les principals novetats del nou curs escolar seran les noves aules temàtiques –en total onze- que es duran a terme les tardes de dimarts a dissabte a l’espai. Aquestes aules, per les quals ja s’ha obert el període d’inscripcions a través de la web, són per exemple de coach personal, conversa en anglès o creació i autoproducció. A banda de les aules temàtiques, hi haurà l’habitual programació trimestral de tardor que es podrà consultar a partir del 28 de setembre –el mateix dia que s’obren les inscripcions als tallers-.

La inauguració del nou curs serà amb una Festa Holi, la festa hindú dels colors, que se celebrarà el divendres 15 de setembre, de 17h a 20:30h, al Pati de l’Espai Jove Kesse. L’entrada serà gratuïta però condiciona l’aforament i, la mencionada festa dels pols de colors, es complementarà amb discjòqueis, balls d’estil Bollywood, un canó d’escuma i efectes especials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: