Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca Pública de Salou s’inspira en el món del circ per celebrar el seu 25è aniversari

Malabarismes, pallassos, titelles, música i pastissos van donar forma a una tarda plena de diversió i imaginació

Ambient de la festa dels 25 anys de la Biblioteca Pública de Salou Ambient de la festa dels 25 anys de la Biblioteca Pública de Salou CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 17 Agost 2017 13:29

En el marc dels actes dels 25 anys de la Biblioteca de Salou, aquesta setmana s’ha organitzat la festa d’aniversari de la Biblioteca que, per primera vegada, s’ha celebrat també a l’agost per al gaudi dels usuaris d’estiu. La festa s’ha inspirat en el món del circ perquè això és sinònim de màgia, emoció i imaginació descoberta. L’espectacle principal i de petit format va anar a càrrec de la pallassa Serafina de la companyia Cirquet Confetti, qui va oferir números de malabarismes, equilibristes, pallassos, titelles, il•lusionisme i música, la qual va treure, com per art de màgia, d’una maleta.

Després de l’espectacle, els més de 130 nens i nenes de totes les edats, amb els seus respectius pares, van poder fer d’artistes gràcies al taller de malabars en què van poder provar molts dels elements que conté un circ: bitlles, cèrcols, pilotes, mocadors, carioques, diàbolos, plats xinesos i xanques de diferents alçades. Per acabar la festa, els nens i nenes van bufar les 25 espelmes mentre cantaven amb so de trompeta la cançó tradicional i es van repartir entre tots els assistents els tres pisos de pastís de xocolata.

La regidora de Cultura i Festes, M. José Rodríguez,va assenyalar que “com el món dels contes, on tot és possible i en la imaginació juga un paper imprescindible”, fent referència a la inspiració circense. Durant la festa els assistents es van poder fotografiar amb complements de circ en un photocall dels 25 anys de la Biblioteca i, prèviament, havien pogut consultar i prendre en préstec la guia temàtica i l’especial dels llibres de circ i màgia disponibles a l’espai. La festa es va iniciar a les 18h, al jardí de la Biblioteca, que s’havia tematitzat amb un símil de carpa circense que cobria els assistents, i va acabar passades les 20h amb les darreres mossegades de xocolata.

Els que no hagin pogut assistir i estiguin interessats estan d’enhorabona perquè cada mes hi haurà una de les 25 accions de celebració amb motiu de la commemoració dels 25 anys de la Biblioteca Pública Municipal de Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: