Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Addend ofereix un taller de conversa amb Pere Noguera a la Morera de Montsant

El taller tindrà lloc durant els dies 28, 29 i 30 d’agost amb possibilitat d’estada durant dos nits

Imatge de la Videoacció. L’espectador del raig, a la Bisbal d’Empordà (1992) Imatge de la Videoacció. L’espectador del raig, a la Bisbal d’Empordà (1992) CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Agost 2017 13:43

Addend acull un nou taller, en aquest cas amb l’artista Pere Noguera. L’activitat se centrarà en comprendre noves situacions i l’acte de conversar i dialogar. En l’acció inaugural es prendrà com a punt de partida l’explicació de relacions i continguts nous. A més, els participants esdevindran productors de converses inesperades i elements en acció. La tria serà el contingut de l’obra amb exercicis i moviments continus. El resultat es prendrà com a testimoni i intercanvi. El taller tindrà lloc durant els dies 28, 29 i 20 a Addend, a la Morera de Montsant.

Pere Noguera ha desenvolupat treballs sobre els processos conceptuals de la fotografia i l’electrografia, així com el concepte d’“arxiu” com a ready-made, tot construint un imaginari a partir de la dimensió de la imatge exposada a la llum. La matèria com a revelació, la casa i l’objecte domèstic com a entorn immediat de l’home formen part de la seva cosmovisió arrelada al seu lloc d’origen, la Bisbal d’Empordà, centre productor de terrissa i ceràmica industrial.

El taller s’iniciarà el dilluns 28 d’agost a les 17h i finalitzarà el dimecres 30 a les 13h. El preu de l’activitat és de 100 euros, amb el menjar de dimarts inclòs, i els participants tenen la possibilitat de l’estada durant les dues nits a Addend, per 40 euros, sense esmorzars ni sopars inclosos. Per inscriure’s al taller es pot fer a través del web d’Addend.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: