Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Activitats per gaudir dels capvespres a la Cartoixa d’Escaladei

El Departament de Cultura de la Generalitat organitza tres activats durant tres divendres, a partir de les 20h

Imatge de la Cartoixa d'Escaladei Imatge de la Cartoixa d'Escaladei CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 31 Juliol 2017 10:20

La Cartoixa d’Escaladei es converteix en l’escenari perfecte per gaudir dels capvespres durant tres divendres d’agost amb diferents activitats. El 4 d’agost, es podrà gaudir d’una passejada per La Cartoixa; el següent divendres, 18 d’agost, hi haurà una sessió de Cinefòrum; i, per últim, el 25 d’agost, els assistents es delectaran amb la música de Schubert, interpretada pel grup ReBLaT. Totes les activitats es realitzaran a partir de les 20h i les seves places són limitades, per la qual cosa cal inscriure’s prèviament al 977 827 006, o bé al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Ezequiel Gort serà l’encarregat de guiar la visita a La Cartoixa, el 4 d’agost, en la qual es mostrarà com era la vida dels monjos que hi vivien. El preu d’aquesta activitat és de 4 euros. Més tard, el 18 d’agost, en la sessió de Cinefòrum es projectarà el film ‘Bab’ Aziz, el savi sufí’, a càrrec de Josep Maria Mallarch. Aquesta pel·lícula està dirigida per Nacer Khemir, autor també del guió basat en poesia mítica i sentències cèlebres de quatre grans metres espirituals sufís. En aquest cas, el preu és de 5 euros. Per últim, la vesprada amb Schubert, el 25 d’agost, anirà a càrrec del grup ReBLat, amb la intenció de què es gaudeixi d’una música magistral. Aquesta activitat té un preu de 15 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: