Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Setanta poetes participaran a la tercera jam poètica de Montblanc

Els poetes recitaran poemes en llocs emblemàtics de la vila medieval

Presentació de la tercera edició de la jam poètica de Montblanc Presentació de la tercera edició de la jam poètica de Montblanc CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 28 Juliol 2017 17:50

L'Ajuntament de Montblanc ha acollit aquest divendres la presentació de la tercera jam poètica del municipi, que tindrà lloc demà dissabte 29 de juliol, al vespre. El regidor de Cultura de Montblanc, Jordi Albalat, ha manifestat l'alegria pel fet que Montblanc aculli, per tercer any, poetes de tot el territori català, i ha assenyalat que l'objectiu de la jam és “donar vida a les pedres del nostre poble”.

Per la seva banda, l'organitzador Pau Civit ha reconegut que la capital de la Conca de Barberà és el lloc idoni per a “barrejar literatura amb pedres”, i ha avançat que a l'esdeveniment poètic hi participaran uns setanta poetes, que passaran pels llocs emblemàtics de Montblanc per a recitar poemes.

Finalment, l'altre membre de l'organització, Josep Civit ha volgut donar les gràcies als poetes assistents, perquè “venen a l'esdeveniment a sumar i de manera totalment altruista, tot i els 2-3 minuts que tenen per a recitar”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: