Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de la Conca de Barberà acollirà la presentació d’un llibre sobre franquisme i repressió

L’acte tindrà lloc al MCCC el proper dissabte 1 de juliol, a les 19:30h, a Montblanc, amb la presència de l’autor, Jaume Campàs

L'autor del llibre, Jaume Campàs, al centre de la imatge, durant una presentació del volum a Caldes de Montbui L'autor del llibre, Jaume Campàs, al centre de la imatge, durant una presentació del volum a Caldes de Montbui CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Juny 2017 17:49

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà acull la presentació del llibre ‘La democràcia després de la dictadura: el partit carlí a la comarca d’Osona durant la Transició Democràtica’, el pròxim 1 de juliol, a partir de les 19:30h. Durant l’acte, l’autor del llibre, Jaume Campàs, parlarà de franquisme i repressió, però no una repressió coneguda sinó que es farà referència a com el règim va intentar integrar el carlisme al "movimiento nacional". Tot i això, es descobrirà que aquest va quedar relegat davant de la Falange i, a la pràctica, va ser perseguit, amb detencions, tancaments de cercles i confiscació de publicacions i rotatius.

La presentació anirà a càrrec de Robert Vallverdú, doctor en Història Contemporània i llicenciat en Filologia Romànica, membre corresponent de la Reial Acadèmia de la Història, investigador actiu del Centre d’Història Contemporània de Catalunya, catedràtic d’Història a l’Institut d’Ensenyament Secundari Pons d’Icart de Tarragona i professor associat de la URV.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: