Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vallbona de les Monges esdevé l’escenari principal de la nova novel·la de Teresa Duch

L’escritptora vimbodinenca presentarà ‘El silenci de Vallbona’ el proper dijous, 22 de juny, a la Casa de les Lletres de Tarragona

Bona part de la trama de la novel·la negra de Teresa Duch transcorre al Monestir de Vallbona de les Monges Bona part de la trama de la novel·la negra de Teresa Duch transcorre al Monestir de Vallbona de les Monges CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Juny 2017 15:29

L’emblemàtic Monestir de Vallbona de les Monges, un dels vèrtexs de la Ruta del Cister, és una de les principals localitzacions de la nova novel·la amb tints policíacs ‘El silenci de Vallbona’, de l’escriptora vimbodinenca, Teresa Duch. A més, l’obra també se situa en altres escenaris com el Monestir de Poblet, diferents municipis de la Conca de Barberà, i les ciutats de Lleida, Tarragona, Reus i Barcelona. En aquest volum, la Mimí Vidal, protagonista de l’anterior novel·la de l’autora, ‘Les cadenes subtils’, torna a l’acció amb un objectiu clar: resoldre un secret que des de fa segles s’amaga entre els murs del monestir cistercenc. Tant ella com l’inspector Miró, de la Comissaria de Mossos de Lleida, investigaran un assassinat i ensopegaran moltes vegades abans de sospitar de l’autèntic assassí.

L’obra es presentarà el pròxim dijous, 22 de juny, a les 19h, a la Casa de les Lletres de Tarragona, en un acte en què participarà l’escriptor Xulio Ricardo Trigo, així com la mateixa autora. També hi col·laboraran les lectores Marta Viñas, Maite Martorell i Pepi Granell i el Cor de Gospel de les Dones de la Casa del Mar de Tarragona. El llibre es podrà adquirir durant l’acte de presentació i també a les llibreries a partir del cap de setmana vinent.

L’autora, Teresa Duch, ja havia publicat la novel·la ‘Les cadenes subtils’, així com el recull de contes ‘Viatges insòlits de viatgers abrandats’ i els relats de la guia ‘Arrelats’, sobre els arbres singulars del municipi de Vimbodí i Poblet. És alumna de l’Escola de Lletres de Tarragona i ha guanyat diferents premis literaris, a més de col·laborar amb diverses publicacions locals de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: