Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CaixaForum conclou el cicle de xerrades amb la conferència ‘Mediterrani i turisme és sostenible?’

La sessió, emmarcada en l'exposició 'El Mediterrani com no l'has conegut' tindrà lloc aquest dijous, a les 19h

L'investigador de la URV, Òscar Saladié L'investigador de la URV, Òscar Saladié CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2017 11:19

‘El Mediterrani i el turisme. Sostenible?’ Aquest és el tema de la tercera i última sessió del cicle de xerrades ‘El Mediterrani com no l’has conegut’. La xerrada abordarà la sostenibilitat del mar des de la condició del Mediterrani com una destinació turística per excel·lència, a partir de l’anàlisi de la incidència de les activitats turística i recreativa en la transformació del paisatge i la biodiversitat, en l’organització del territori, així com la preservació i millora de les condicions ambientals del Mediterrani.

La conferència tindrà lloc aquest dijous, 25 de maig, a les 19h al CaixaForum de Tarragona. Anirà a càrrec d’Òscar Saladié, del Grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudis Turístics de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) i director de la Càtedra URV-DOW de Desenvolupament Sostenible de la mateixa institució.

L’exposició ‘Mediterrani com no l’has conegut’ –a iniciativa de CaixaForum Tarragona i amb la col·laboració de l’institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES)- es pot visitar fins el 30 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: