Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola de Música Robert Gerhard ofereix un concert al Parc Barrau de Valls

L’actuació, que serà demà, anirà acompanyada d’un berenar solidari pel projecte ‘Fan del Lluís’

Imatge dels músics de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard Imatge dels músics de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard ESCOLAMUSICAVALLS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2017 10:56

L’Escola de Municipal de Música Robert Gerhard ha organitzat un concert a l’aire lliure als jardins del Parc Barrau de Valls aquest dijous, 25 de maig, a les 19.00 h. El concert estava previst per l’11 de maig, però la pluja va obligar a suspendre’l. L’actuació vol ser una mostra dels diferents grups de música moderna que estan en funcionament en aquests moments i que han anat sent present en diferents concrets al llarg del curs.

Des de fa un cert temps, l’escola compta amb cinc combos que aglutinen una trentena d’adolescents. Els combos són agrupacions musicals que interpreten obres de música actual com el pop el rock i que estan integrats per cinc o sis músics: un cantant, una guitarra, un baix, una bateria i alguns instruments melòdics com el violí, la flauta, el saxo o el violoncel. Properament intervindran al Festival de Jazz de Banyoles i a la trobada de combos que organitza l’ACEM a Tarragona.

D’altra banda, l’AMPA de l’Escola ha preparat un berenar solidari per tal de recaptar fons pel projecte ‘Fan del Lluís’, que promou l’estudi de les malalties minoritàries. Així mateix, tota la ciutadania està convidada a participar del concert i del berenar, que és obert al públic i que tindrà lloc a l’aire lliure al voltant del recinte de l’Escola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: