Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cal Jaume Punto reobre a Santa Coloma

L'antiga botiga de queviures que va tancar fa 50 anys obre les portes convertida en un equipament cultural i turístic 

El projecte pretén crear un nou punt d’atracció cultural i turístic a través de la conservació de l’antic comerç al detall El projecte pretén crear un nou punt d’atracció cultural i turístic a través de la conservació de l’antic comerç al detall CEDIDA
Cultura Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 12 Mai 2017 08:22

La segona edició de Som Terra de Patrimoni, que Santa Coloma de Queralt celebra d'avui fins diumenge, tindrà com a principal reclam la reobertura de la botiga de cal Jaume Punto. L'antic establiment de queviures va tancar fa uns 50 anys i ara obre les portes reconvertit en un nou equipament cultural i turístic per a la vila.

L'espai donarà a conèixer el món del petit comerç familiar des de mitjan segle XIX fins als anys 60 del segle XX amb objectes i material de la mateixa botiga, que també funcionava com a obrador de torrons, xocolata, pastissos, pasta, ciris...La inauguració serà dissabte al migdia i es complementarà amb l'exposició fotogràfica de l'Associació Cultural Baixa Segarra Botigues d'abans.

Aquestes són dues de la quarantena d'activitats que programa Som Terra de Patrimoni per mostrar com és Santa Coloma, les seves festes, tradicions, monuments, paisatge i gastronomia local a través d'exposicions, concerts, caminades i rutes per descobrir l'entorn amb portes obertes als monuments, al castell i torre dels Comtes, l'església de Santa Maria i la capelleta de Sant Magí, jocs per als infants, cercavila de gegants, fira de productes de km 0, maridatges, presentacions de llibres, àpats populars o xerrades. A més, aquest cap de setmana Santa Coloma també és el marc de la primera SCQ Camper Friendly.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: