Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor Vivaldi estrena programa a Vila-seca

La coral es considerada una de les de més prestigi del país

Imatge d'arxiu del Cor Vivaldi Imatge d'arxiu del Cor Vivaldi CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2017 11:37


El Cor Vivaldi arribarà a Vila-seca el proper divendres 24 de març a l’Auditori Josep Carreras, després d’una llarga trajectòria que l’ha considerat un dels cors de veus blanques de més prestigi del país.

El concert que oferiran a l’Auditori Josep Carreras està elaborat a partir d’obres que, comissionades pel propi cor, veuran la llum per primera vegada, amb l’acompanyament dels narradors Elisabet Egea i Josep Lluís Gil; la flauta de Cristina Garcia-Gratacós i el piano d’Oscar Boada, qui també dirigeix el concert.

Dos compositors coetanis però que pertanyen a dos estils i a dues generacions diferents són els autors de les obres que interpretarà el Cor Vivaldi. Per una part, el basc Josu Elberdin, autor d’una prolífica i exitosa obra per a cor que ha gaudit i gaudeix de molt fervor en el món coral internacional i per l’altra, el català universal Narcís Bonet, hereu de la llegendària Nadia Boulanger al Conservatoire Américain de Fontainebleau, entre molts altres mèrits i distincions.

Les entrades es troben a la venta a través del web de l’Auditori Josep Carreras, però també es poden comprar al vestíbul de la sala una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: