Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Festa per seguir la nit de ‘Timecode' als Oscar

El centre d'art Cal Massó de Reus acollirà dilluns una festa per seguir la cerimònia dels Oscar

Fotograma del curt 'Timecode' Fotograma del curt 'Timecode' CEDIDA
Cultura
Diumenge, 26 Febrer 2017 12:34

L'espai d'art Cal Massó de Reus (al carrer de Pròsper de Bofarull, 2) serà escenari demà, a les 23:00h, d'una festa per seguir la cerimònia dels Oscar, en què la producció reusenca 'Timecode' té possibilitats d'endur-se l'estatueta daurada en la categoria de curtmetratge de ficció real. Els impulsors de la trobada són els periodistes Isaac Albesa i Josep Baiges, i la cita és oberta a tothom que vulgui desafiar la son en espera de gaudir del moment en què el film produït per l'Escola de Cinema de Reus (Ecir) sigui guardonat. Diversos integrants de l'equip de rodatge, alumnes del centre acadèmic, van anunciar dies enrere la seva presència a la festa.

Promoció als EUA

L'equip de 'Timecode', capitanejat pel realitzador Juanjo Giménez i el productor reusenc Daniel Villanueva, ja fa dies que és a Hollywood per promoure la seva pel·lícula. En el seu primer cap de setmana d'exhibició, els cinc curts nominats van recaptar més de 600.000 euros, i el projecte reusenc lidera des dels Goya el rànquing de les produccions més vistes a la plataforma audiovisual a la carta Filmin.

'Timecode' competeix amb el film francès 'Enémis interieurs', de Selim Azzazi; 'La femme et le TGV', del suís Timo von Guten; 'Silent nights', del danès Aske Bang; i amb la pel·lícula hongaresa 'Sing', de Kristóf Deák.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: