Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont i Anna Gabriel assisteixen a la seu de l'ONU al debat 'La regressió dels drets humans a Espanya'

Pallín, Ribó, Hamilton i la companya de Forn compareixen al Palau de les Nacions Unides per denunciar vulneració de drets i la manca de separació de poders que asseguren que hi ha a l'Estat

El cap de files de JxCat, Carles Puigdemont, i l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel, al Palau de l'ONU a Ginebra (Suïssa) El cap de files de JxCat, Carles Puigdemont, i l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel, al Palau de l'ONU a Ginebra (Suïssa) BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 19 Març 2018 21:17

El líder de JxCat, Carles Puigdemont, i l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel han assistit al Palau de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) al debat 'La regressió dels drets humans a Espanya'. Els dos dirigents polítics -que van marxar de Catalunya ara fa cinc mesos i tres setmanes, respectivament- han acudit a la seu de l'ONU on també hi han assistit l'eurodiputat d'Esquerra Jordi Solé; l'exdiputada cupaire Mireia Vehí; el vicepresident de l'ANC Agustí Alcoberro; el membre electe del Secretariat de l'Assemblea Adrià Alsina; la germana de Toni Comín, Betona Comín; i les parelles de Jordi Cuixart i Quim Forn, Txell Bonet i Laura Masvidal, respectivament.

El debat d'aquest dilluns al migdia ha comptat amb les intervencions de l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín; el Síndic de Greuges Rafael Ribó; i l'expert en protecció legal i regulació del dret de reunió Michael Hamilton; entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: