Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anna Gabriel anuncia en un diari helvètic que es queda a Suïssa i no anirà a declarar al Suprem

L'exdiputada de la CUP al·lega que no tindria un "judici just"

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, al faristol de l'hemicicle del Parlament, en una imatge d'arxiu La diputada de la CUP, Anna Gabriel, al faristol de l'hemicicle del Parlament, en una imatge d'arxiu POL SOLÀ/ ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 20 Febrer 2018 07:49

L'exdiputada de la CUP Anna Gabriel ha anunciat aquest dimarts en una entrevista al diari helvètic 'Le temps' que es queda a Suïssa i que no anirà a declarar aquest dimecres davant del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. "Com que no tindria un judici just al meu país, he buscat un país que pugui protegir els meus drets", ha assegurat Gabriel, que es troba a Ginebra. En aquesta entrevista, l'exdiputada de la CUP explica que està sent "perseguida" per la seva activitat política i que la "premsa governamental" ja l'ha declarat "culpable".

La CUP ha convocat una roda de premsa aquest dimecres a les 16.30 hores per parlar sobre la citació de Gabriel al Suprem.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: