Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Endavant reclama no fer “passes enrere” i trencar amb el “processisme” de manera clara

L’organització, membre de la candidatura CUP-CC, demana avançar malgrat que “no es guanyarà demà”

Acte final de l'assemblea d'Endavant celebrada aquest diumenge a Reus, amb Isabel Vallet a l'esquerra Acte final de l'assemblea d'Endavant celebrada aquest diumenge a Reus, amb Isabel Vallet a l'esquerra SÍLVIA JARDÍ / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 18 Febrer 2018 18:33

La portaveu d’Endavant i exdiputada de la CUP, Isabel Vallet, ha reclamat aquest diumenge que no es facin “passes enrere” i que es trenqui amb el “processisme” de manera “clara”. “No guanyarem demà, però això no justifica passes enrere ni continuar fent el que s’està fent”, ha reblat Vallet en l’acte polític de cloenda de la IX assemblea que l’organització, membre de la candidatura CUP-CC, ha celebrat aquest cap de setmana a Reus.

“Cal d’una vegada trencar amb el regeneracionisme autonòmic de manera clara, amb els projectes federalistes que encara ara segueixen ofrenant glòries a Espanya”. En aquesta línia, ha apuntat que la línia passa només per construir un projecte “popular”. Vallet també ha animat a “organitzar-se i desobeir” com a única manera per avançar: “el dret d’autodeterminació no és negociable”, ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: