Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

JxCat registra en solitari una proposta per modificar la llei de Presidència i investir Puigdemont a distància

Finalment la formació del candidat fa la sol·licitud per via d'urgència sense arribar a un acord amb ERC

La portaveu del grup parlamentari de JxCat, Elsa Artadi, i la diputada de la formació Anna Tarrés, als passadissos del Parlament La portaveu del grup parlamentari de JxCat, Elsa Artadi, i la diputada de la formació Anna Tarrés, als passadissos del Parlament BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 09 Febrer 2018 21:20

El grup parlamentari de JxCat ha registrat una proposta per modificar la llei de Presidència i investir el seu candidat, Carles Puigdemont, a distància. Així ho ha avançat el Diari ARA i han confirmat a l'ACN fonts de la formació independentista. JxCat ha registrat la proposta en solitari, ja que no s'ha arribat a cap acord amb ERC.

La proposició de llei de modificació de la llei 13/20008 de la Presidència de la Generalitat i del Govern demana que es tramiti per lectura única i que s'admeti a tràmit i es qualifiqui amb caràcter d’urgència. A més, JxCat demana que es convoqui una sessió plenària per votar-la, segons han explicat fonts de JxCat a l'ACN.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: