Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont estudia quina resposta donarà a la resolució del Constitucional i no descarta recórrer al TC, al TS o al TEDH

L'advocat català del president destituït considera que "sotmetre la investidura a una prèvia autorització judicial és contrari als més elementals principis de l'Estat de Dret"

L'advocat del president Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas L'advocat del president Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas CCMA
Catalunya ACN
Dilluns, 29 Gener 2018 08:13

L'advocat català de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha detallat que estan analitzant "totes les alternatives" per donar resposta a la resolució del TC que ha acordat avalar una investidura presencial de Puigdemont si hi ha una autorització judicial prèvia. A través de Twitter, el lletrat ha detallat aquest diumenge a la nit que les respostes que poden donar són diverses i que no descarten recórrer davant del Tribunal Constitucional, del Tribunal Suprem o fins i tot davant del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH).

Cuevillas ha dit que consideren la resolució "notòriament contrària a Dret", ja que "sotmetre la investidura a una prèvia autorització judicial és contrari als principis més elementals de l'Estat de Dret".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: