Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont no descarta assistir a la investidura però demana al govern espanyol que ho faci possible “amb seguretat”

Assegura des de Copenhaguen que el “senyal més clar de restitució democràtica” seria garantir el seu retorn sense ser detingut

Carles Puigdemont i el diputat danès Magni Arge, arribant a la reunió del Parlament de Dinamarca Carles Puigdemont i el diputat danès Magni Arge, arribant a la reunió del Parlament de Dinamarca RAFA GARRIDO/ ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 23 Gener 2018 14:50

Carles Puigdemont no descarta assistir presencialment al Parlament de Catalunya per a la sessió d’investidura. Així ho ha assegurat durant una breu atenció als mitjans que ha ofert des del Parlament de Dinamarca, després de reunir-se amb un grup de diputats del país. En ser preguntat per les seves intencions i per la marxa enrere en la petició de la delegació del vot, Puigdemont s’ha limitat a explicar que “no descarta res”, sense donar més detalls al respecte. En aquest sentit, ha considerat que el seu retorn a Catalunya com a president i sense ser detingut seria “el senyal més clar de restitució democràtica” a Espanya i a Catalunya.

És per això que ha demanat al govern espanyol que “contribueixi a fer possible” la seva tornara però “amb seguretat i tranquil·litat”. D’altra banda, ha titllat de “delirants” els arguments del jutge per rebutjar l’activació de l’euroordre, i ha demanat al ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, que “no especuli ni reforci les fronteres” per ell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: