Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs acusa JxCAT de voler "ressuscitar privilegis polítics" per posar el Parlament "al servei" de Puigdemont

Arrimadas diu que Torrent haurà d'acabar decidint sobre la investidura telemàtica i li reclama que "preservi" la institució

Reunió entre Inés Arrimadas, líder de Cs, i Roger Torrent, president del Parlament Reunió entre Inés Arrimadas, líder de Cs, i Roger Torrent, president del Parlament ELISENDA ROSANAS/ ACN
Catalunya ACN
Divendres, 19 Gener 2018 20:52

La cap de files de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, ha acusat Junts per Catalunya (JxCAT) de voler "ressuscitar privilegis polítics" per la seva proposta d'estudiar les implicacions polítiques i judicial que pot tenir la immunitat que tenen els diputats del Parlament. "Els hi agraden molt els privilegis polítics, nosaltres en canvi estem aquí per eliminar-los", ha dit Arrimadas.

La líder de Cs ha acusat el cap de files de JxCAT, Carles Puigdemont, de pensar-se que el Parlament pot estar al seu "servei" i ha rebutjat que es pensi que pot "governar per 'Skype' o com si estigués jugant a la 'play'". Per a Arrimadas això és "ridícul" i ha esperat que "entrin en raó i deixin de denigrar la institució". En tot cas, ha valorat que haurà de ser el president del Parlament, Roger Torrent, qui acabi decidint sobre si s'escau la investidura de Puigdemont i li ha reclamat que "preservi" la institució.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: