Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Suprem denega el trasllat de Junqueras a una presó catalana i que pugui assistir als plens del Parlament

El jutge Llarena diu que la Mesa del Parlament ha de decidir la fórmula com Sànchez, Forn i Junqueras deleguen el vot en un altre diputat

El vicepresident destituït Oriol Junqueras, en arribar a l'Audiencia Nacional, el passat 2 de novembre El vicepresident destituït Oriol Junqueras, en arribar a l'Audiencia Nacional, el passat 2 de novembre RAFA GARRIDO/ ACN
Catalunya ACN
Divendres, 12 Gener 2018 14:46

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha denegat el trasllat d'Oriol Junqueras a una presó catalana, tal i com havia sol·licitat la seva defensa aquesta mateixa setmana. A més, també s'oposa a deixar-lo sortir de la presó per assistir als plens. El seu advocat havia demanat permís per tal que pogués anar, presencialment, al ple de constitució del Parlament –previst per al 17 de gener- i també al posterior que se celebri per investir el president.

El jutge diu que tant Junqueras com Joaquim Forn i Jordi Sànchez han de poder accedir a la seva condició de parlamentaris però que correspon a la Mesa del Parlament establir la fórmula a través de la qual poden delegar el seu vot en un altre diputat. El jutge afirma que aquest procediment es farà d'aquesta manera sempre que ho sol·licitin i fins que estiguin a la presó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: