Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Demanen la llibertat dels "presos polítics europeus" a l'emblemàtic Picadilly Circus de Londres

També s'han penjat llaços grocs a Trafalgar Square

Imatge de les pancartes desplegades a Picadilly Circus pel Comitè de Defensa de la República de Londres Imatge de les pancartes desplegades a Picadilly Circus pel Comitè de Defensa de la República de Londres CDR LONDRES
Catalunya ACN
Divendres, 12 Gener 2018 07:39

El Comitè de Defensa de la República de Londres ha reclamat aquest dijous a la nit la llibertat dels "presos polítics europeus", en referència a Oriol Junqueras, Joaquim Forn i també als líders de la societat civil Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, al bell mig de l'emblemàtic Picadilly Circus de Londres. Els membres del CDR han desplegat en aquest punt una pancarta en què a banda d'aquesta llegenda també hi havia escrit 'a presó per les seves creences democràtiques' i 'us volem a casa', tot plegat escrit en anglès i al costat de la imatge de Sànchez i Cuixart. Els membres del CDR també han desplegat una altra pancarta, també en anglès, amb la inscripció 'Atureu la repressió a Catalunya', al costat d'algunes estelades.

En un altre punt concorregut de la ciutat anglesa, Trafalgar Square, els membres del comitè han penjat diversos llaços grocs a les tanques perimetrals de la plaça.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: