Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont: “Aquestes són les eleccions més importants de la nostra història”

El president es troba a Bèlgica amb els membres de la llista de Junts x Cat, que ell encapçala / Defensa que és la llista de l’esperança, contra les llistes de la “por” i la “resignació”

Carles Puigdemont, ahir al migdia Carles Puigdemont, ahir al migdia REUTERS
Catalunya El Punt Avui
Diumenge, 26 Novembre 2017 01:54

“Aquestes no són unes eleccions autonòmiques, són les eleccions més importants de la nostra història.” Així s’ha expressat aquest matí el President Puigdemont en dirigir-se als membres de la seva llista de JxCat, que es troben avui a Bruges. El President ha defensat la seva llista com un exemple de transversalitat, per sobre de partidismes, que ha de poder ser votada per un gran espectre de sensibilitats, unides per una característica comuna, la defensa de Catalunya. “No podem permetre que escriguin la nostra història els que no n’estan legitimats. Això va de si els catalans accepten la medicina del 155, aplicada il·legalment.”

Ha fet una crida al compromís, a tombar les propostes del PP, C,s i PSC. “La por i la resignació ja estan prou representades a d’altres llistes... Hem vingut a portar esperança, dignitat, unitat. Què vol dir oferir esperança? Garantir que allò que serà Catalunya serà el que vulguin majoritàriament els ciutadans. Sembla una obvietat... Però avui, aplicar el que vol el ciutadà és un esport de risc! Som perseguits per la justícia, si és que es pot parlar de justícia, per aplicar el nostre programa.” La llista, ha dit,

La de JxCat, “ha de ser una llista votable per una gran diversitat de conciutadans, que entenen que ara ens toca ser militants de Catalunya. Si hi ha una llista que el senyor Rajoy no vol que guanyi és la nostra. Els partits han d’existir, però la situació política supera els partits. Cal una llista transversal, en la qual la majoria de la població s’emmiralli. El 21-D li hem de dir a l’Estat, a la UE i al tripartit del 155, que a Catalunya la democràcia no es toca. A Catalunya mai més!”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: