Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Creu Roja rep un milió de bolquers per a les famílies desafavorides

La donació de l'empresa d'higiene i salut Essity cobrirà les necessitats de més de 400 famílies durant tot un any

Recepció del president de Creu Roja de la província de Tarragona, Ramon Grau, de mans del Communications manager de l’Essity, Christian Martinell Recepció del president de Creu Roja de la província de Tarragona, Ramon Grau, de mans del Communications manager de l’Essity, Christian Martinell CREU ROJA
Catalunya Redacció Infocamp
Dijous, 23 Novembre 2017 18:07

L'empresa multinacional d'higiene i salut Essity ha donat un milió de bolquers infantils a la Creu Roja, per ajudar a cobrir les necessitats bàsiques d'higiene de les famílies més desafavorides. Els bolquers es distribuiran a través dels centres que l'entitat té a Catalunya, Madrid, Navarra i Canàries. S'espera poder cobrir les necessitats de més de 5.000 famílies amb un bebè durant un mes, o de més de 400 famílies amb un bebè durant tot un any.

Aquesta acció forma part de l'acord de col•laboració signat entre Creu Roja i Essity aquest mes de setembre. El seu objectiu és millorar les condicions de vida de les famílies en risc d'exclusió social, principalment en els àmbits de salut, infància i gent gran. El president de la Creu Roja de Tarragona, Ramon Grau afirma que "és un col•lectiu vulnerable que necessita l'atenció de tots" i agraeix a Essity "el seu gest solidari".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: