Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Retiren a Amposta una maqueta de ‘clicks’ de l’1-O

El diorama a Amposta representava una manifestació contra els empresonaments

La maqueta de 'clicks' manifestant-se contra els últims empresonaments s'ha retirat de la mostra d'Amposta La maqueta de 'clicks' manifestant-se contra els últims empresonaments s'ha retirat de la mostra d'Amposta ACN
Catalunya El Punt Avui
Dilluns, 13 Novembre 2017 08:01

ExpoClick Amposta ha retirat una maqueta que representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers i dels líders de l’ANC i Òmnium Cultural. La decisió l’ha pres Somosclicks, organitzadors de l’esdeveniment, després que el diorama hagi generat polèmica a les xarxes socials i alguns mitjans digitals n’hagin fet ressò i vegin “adoctrinament” en la composició. Segons l’alcalde, Adam Tomàs (ERC), als organitzadors “els va fer temor” i, després de reunir-se també amb expositors i venedors de fora de Catalunya, van acabar retirant la maqueta dissabte a la nit.

Això, tot i que, segons l’alcalde, no incompleix cap normativa de Playmobil i el consistori els va donar suport perquè la mantinguessin, si així ho volien. Tomàs ha explicat a l’ACN que el consistori es planteja querellar-se contra dos dels mitjans per unes notícies publicades sobre l’assumpte que considera “tergiversades i surrealistes”. L’alcalde ha explicat que divendres a la nit la pàgina de Facebook d’Expoclick va començar a rebre “atacs” i que els usuaris comentaven que era “vergonyós” que es mostrés una composició així “en una fira per a nens”. En aquest sentit, l’alcalde recorda que els diorames són per a adults i creats per adults.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: