Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’enderroca el Pessebre de Sorra de la Pineda

La sorra es guardarà per poder ser reutilitzable de cara a la propera edició, com en altres anys

Les màquines han enderrocat aquest matí les obres del Pessebre de la Pineda. Les màquines han enderrocat aquest matí les obres del Pessebre de la Pineda. MARINA MARTÍNEZ.
Art Marina Martínez
Dimarts, 10 Gener 2017 13:20

Aquest dimarts, 10 de gener, s’ha procedit a l’enderrocament del Pessebre de Sorra de La Pineda que, durant 31 dies, ha estat exposat per a totes les persones que han volgut visitar-ho. Les valoracions d’enguany, segons el president del Patronat de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, han estat "molt positives" i ha afirmat que l’afluència ha estat millor que en edicions anteriors. Amb aquestes xifres, Segura ha destacat que “és evident que cada any el pessebre de La Pineda s’ha anat transformant en un esdeveniment cabdal en les festes del nostre territori i una fita on cada cop es té més afluència”. Al ser un espai obert, és impossible donar un número de xifres exactes, però tal i com explica el president del Patronat de Turisme, “visitem els comerços que ens ho confirmen i estem parlant de milers i milers de persones d’arreu del territori”.

Tallers i concerts

Enguany, aquesta 17a edició, introduïa com a novetats una sèrie de tallers per als més petits i diversos concerts, que han estat qualificades “d’exitoses”. De cara a les properes edicions, Pere Segura ha anunciat que “sempre s’intentarà introduir alguna novetat perquè la gent ho agraeix, però sense canviar la totalitat de les coses”. Tot i així, de moment, es desconeix quines seran les properes novetats perquè “just ho acabem d’enderrocar”, comenta entre rialles.

La sorra del pessebre es guardarà en una superfície al aire lliure per ser reutilitzada la propera edició; com ja han anat fent des dels principis d’aquesta activitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: