Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Deu dedica un espai al seu fundador

La planta baixa del museu vendrellenc acollirà l’exposició

Espai senyor Deu, dedicat al fundador del museu vendrellenc. Espai senyor Deu, dedicat al fundador del museu vendrellenc. CEDIDA.
Art Redacció Infocamp
Divendres, 23 Desembre 2016 17:38

El Museu Deu del Vendrell aprofita les festes nadalenques per dedicar un espai museístic al seu fundador, Antoni Deu Font. Amb aquesta iniciativa es pretén valorar la figura de qui va donar tota la seva col·lecció al Vendrell, per tal que el públic conegui més encara el personatge, qui, a més, fou notari de la vila.

L’exposició està a la planta baixa del Museu, on comparteix espai amb artistes de la talla de Ceferino Olivé i Ferret Carbonell, entre d’altres. L’aquarel·lista Olivé interpreta la notaria que el senyor Deu tenia a Piera, acompanyat del seu bust realitzat per l’escultor Ricard Sala. L’espai queda definit amb la pintura de Ferret Carbonell, una persona coneguda en el món de l’automoció gràcies al seu treball al capdavant de FERVE, una empresa dedicada als cotxes elèctrics que es recarreguen amb energia solar. A més també es poden contemplar diferents llibres de lectura del senyor Deu, així com publicacions sobre el col·leccionista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: