Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurada a la Torre Vella de Salou una mostra de diorames per les festes de Nadal

L’exposició es pot visitar fins al proper 14 de gener en horari de 18 a 20h, de dilluns a dissabte

Imatge del cartell de Nadal de la Torre Vella de Salou. Imatge del cartell de Nadal de la Torre Vella de Salou. CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 23 Desembre 2016 10:24

Com ja és tradicional per aquestes dates, la Torre Vella de Salou ha programat una mostra relacionada amb el Nadal. Enguany, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha volgut produir un singular pessebre mitjançant diorames de diferents escenes amb figures d’un tradicional pessebre.

Es tracta de 3 diorames de l’autor Ismael Porta i Balanyà; Edicte d’Empadronament, El Naixement, i Somni de Josep. L’exposició també acull un quart diorama de l’autor Joan Mestres i Baixes, El Naixement. Aquests omplen ja la Torre Vella de Salou fins el 14 de gener en horari de 18 a 20h, de dilluns a dissabte, diumenges i festius tancats.

Aquesta iniciativa dóna continuïtat a altres exposicions similars com la reproducció facsímil d’obres mestres del tema de la Nativitat que es conserven al Museu del Prado, o a l’original pessebre amb tècnica de grafitti obra de l’artista Akim que es van exhibir fa alguns anys a la mateixa Torre Vella del municipi, o el singular pessebre fotogràfic que es va exposar l’any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: