Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Art i música al Pessebre de Sorra de la Pineda

El Pessebre de Sorra de la Pineda, inspirat en la música, es podrà visitar des d'avui i fins al 8 de gener

Aquest cap de setmana s'han enllestit els últims detalls del Pessebre de Sorra, al Parc del Pinar de Perruquet de la Pineda. Aquest cap de setmana s'han enllestit els últims detalls del Pessebre de Sorra, al Parc del Pinar de Perruquet de la Pineda. CEDIDA.
Art Josep Cartanyà
Diumenge, 11 Desembre 2016 11:47

El parc del Pinar de Perruquet albergarà, des d'avui i fins al 8 de gener, la dissetena edició del Pessebre de Sorra de la Pineda, que s'ha convertit en un atractiu per als ciutadans del territori i també per als visitants de la Costa Daurada durant l'època de Nadal. Enguany, el pessebre té una dimensió total de 160 metres quadrats i està format per 400 tones de sorra. En aquesta edició hi han treballat set escultors provinents de Bèlgica, Holanda, Dinamarca, França, Itàlia i Catalunya. Tot i la llibertat que es dóna als diversos artistes a l'hora de materialitzar les seves obres, la majoria de figures tenen la música com a fil conductor.

Durant aquesta edició, i en paral·lel a la construcció del pessebre, s'han organitzat diverses activitats familiars perquè grans i petits gaudeixin d'aquesta tradició. Així, s'oferiran tallers infantils, entre les 11:30 i les 13:30h, i cantades de nadales, de 12:30 a 13:30h. En concret, avui dissabte tindrà lloc un taller de pasta de sal i demà, la cantada de nadales a càrrec de la Coral Veus del Casal de la Gent Gran de Cambrils. La setmana següent els infants podran elaborar postals 3D en el taller que està programat per al dissabte 17 de desembre i, l'endemà, diumenge dia 18, s'oferirà una altra cantada de nadales protagonitzada per la Coral de Jubilats de la Pineda i la Coral Cantavila de Vilanova d'Escornalbou. També es farà un taller de fanalets, dimecres 28, i un altre de decoració amb sorra de colors, programat per al dia 29.

El pessebre de sorra es podrà visitar cada dia en horari ininterromput, de les 10:00 a les 21:00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: