Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Social La Muralla mostra la seva exposició ‘Parelles artístiques’ a Vila-seca

L’exposició, que es pot visitar fins el 25 de novembre, vol ser una mostra d’integració en la comunitat de les persones amb trastorns mentals

Acte d'inauguració de l'exposició 'Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental’. Acte d'inauguració de l'exposició 'Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental’. CEDIDA.
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Novembre 2016 13:54

‘Parelles artístiques: Experiències creatives per la salut mental’ del Club Social La Muralla es va inaugurar, el passat divendres 11 de novembre, a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca. L’acte es va obrir amb unes paraules de benvinguda de la regidora de Benestar Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel a qui van seguir Àngel Urbina, president del Club Social La Muralla, i Roger Pie, en representació del BBVA, un dels col·laboradors en l’organització d’aquesta exposició.

La inauguració també va comptar amb la presència d'una de les parelles artístiques, Enric Madorran i Dolors Cabus, que van compartir amb tots els assistents la seva experiència en el projecte.
Per finalitzar, la regidora va fer un reconeixement a la gran labor social que realitza el Club Social la Muralla tant en la difusió del coneixement de les malalties mentals, com en tot el treball que fan per la integració en la comunitat de les persones amb trastorns mentals i el suport que donen a les seves famílies.

L’exposició ‘Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental’ es podrà visitar fins al 25 de novembre a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: