Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alumnes d'infantil i primària exposen les seves creacions al Museu d'Art Modern

Es tracta dels treballs guanyadors del projecte educatiu "Ets un artista.. i exposes al MAMT. Calendari 2017", en el qual han participat 5.000 nens i nenes

Alumnes d'infantil i primària exposen al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona. Alumnes d'infantil i primària exposen al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona. CEDIDA.
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Novembre 2016 14:59

Els artistes més petits són aquests dies els protagonistes del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT). Fins al 15 de gener acull l'exposició "Ets un artista... i exposes al MAMT. Calendari 2017", una mostra que inclou els treballs guanyadors elaborats pels alumnes d'infantil i primària de la demarcació que han participat durant el curs 2015-2016 en el programa pedagògic "Treballem amb l'Art", vinculat el MAMT Pedagògic.

Nens i nenes que han participat al llarg de l'any de les activitats i visites organitzades s'han aplegat aquest matí a l'acte d'inauguració de l'exposició i a la presentació del Calendari 2017, elaborat amb les creacions guanyadores. El diputat de Cultura de la Diputació, Joan Olivella, i la directora del MAMT, Rosa Ricomà, han participat en aquest acte, concebut com a cloenda d'aquest projecte, que ha comptat amb la participació de més de 5.000 alumnes de 39 centres educatius de la demarcació.

Les obres que formaran part del calendari 2017 són d'alumnes de l'Escola Cèlia Artiga de Reus, l'Escola Santa Anna de Castellvell del Camp i l'Escola Saavedra, l'Escola Cèsar August, l'Escola Riu Clar, el CPEE Sant Rafael, l'Escola Els Àngels, l'Escola de Pràctiques i el Col·legi Mare Nostrum de Tarragona.

El MAMT Pedagògic és una iniciativa del Museu d'Art Modern de la Diputació a Tarragona que té com a objectiu difondre les seves col·leccions entre el públic escolar a partir de diferents propostes i activitats didàctiques. El MAMT Pedagògic també assessora docents i escolars en l’elaboració dels seus programes artístics, amb activitats engrescadores i dinàmiques, en contacte amb les obres d'art, que els permetin millorar la creativitat i augmentar la capacitat d'expressió, producció i apreciació artística.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: