Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Experimentem en família amb jocs mironians', a Mont-roig del Camp

L’activitat d'aquest diumenge 30 d’octubre comptarà amb jocs, trencaclosques i tallers de pintura

El cicle 'Petits Grans Genis' portarà jocs mironians diumenge a Mont-roig del Camp. El cicle 'Petits Grans Genis' portarà jocs mironians diumenge a Mont-roig del Camp. JOAN CAPDEVILA.
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Octubre 2016 15:14

El proper diumenge 30 d’octubre Mont-roig Miami viurà l’experiència 'Experimentem en família amb jocs mironians', una activitat que permetrà a les famílies conèixer la vinculació del pintor Joan Miró amb el municipi i com va marcar la seva obra. Es tracta de la segona activitat del cicle per a famílies ‘Petits Grans Genis’ que la Ruta del Paisatge dels Genis celebra aquesta tardor.

L’activitat, que tindrà lloc al Centre Miró, a Mont-roig, de les 12 fins a les 14 hores, comença amb una breu visita guiada al Centre Miró per tal d’aproximar l’obra i vida del pintor a tots els participants. Un cop feta la immersió en l’univers mironià s’iniciarà el joc: trencaclosques mironians, joc del 'Marro, pixo, cago' (tres en ratlla) amb elements mironians, construcció del 'Cel infern' (joc dit dels “4 sabaters”), pintura de 'caretes' de personatges mironians.

A més, hi ha un premi per la a família que aconsegueixi acabar el trencaclosques amb menys temps i un sorteig de quatre Targetes genials del Paisatge dels Genis per a tots els participants de l’activitat. També es podrà gaudir d’un descompte del 10%, un xarrup gratuït i un detallet per als més petits, al restaurant Mas d’en Romeu.

El cost de l’experiència és de 2 euros per cada participant i inclou el material necessari per al seu desenvolupament i un diploma ‘Som una família genial’. Les inscripcions són obertes al Centre Miró a Mont-roig Miami (al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977837337).

Cicle 'Petits Grans Genis'

El cicle d’activitats de tardor per a famílies de la Ruta del Paisatge dels Genis seguirà amb l’activitat 'Visitem el Museu Pau Casals de la mà de la Maria, la minyona de la casa' que tindrà lloc al Vendrell el diumenge 13 de novembre. I 'Petits Grans Genis' es tancarà a Reus, el dissabte 19 de novembre amb l’activitat “Observem, escoltem i toquem en família” al Gaudí Centre.

Aquesta tardor la Ruta del Paisatge dels Genis celebra el cicle 'Petits Grans Genis' que es va engegar el passat 15 d’octubre amb l’activitat 'Descobrim petits Picassos' a Horta de Sant Joan i consisteix en activitats especials en família que se celebren els mesos d’octubre i novembre als municipis de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que formen part de la Ruta, Reus, Mont-roig Miami, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: