Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Lectura de Reus presenta una exposició col·lectiva en homenatge a Joan Brossa

L'exposició 'PoesiA. Una aproximació a la poesia visual/objectual actual' s'inaugurarà el proper dimarts 23 d'abril

Imatge del cartell de l'exposició col·lectiva en homenatge a Joan Brossa Imatge del cartell de l'exposició col·lectiva en homenatge a Joan Brossa CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 21 abril 2019 00:55

El proper dimarts 23 d'abril, a les 18.30 h, s'inaugurarà al Centre de Lectura l'exposició 'PoesiA. Una aproximació a la poesia visual/objectual actual', en homenatge a Joan Brossa. La mostra recull obres d'Amadeu Adell, Beatrice Bizot, Àlvar Cavet, Arnau Casanoves, Ramon Cornadó, Pere Español, Teresa Felip, Núria Fernández, Sebastià Martori, Ester Ferrando, Augustench, Fernando Lozano, Núria Rion i Francesc Roig.

Les peces de poesia visual o de poemes objectes creats per aquests artistes s'exposaran en diversos indrets del Centre de Lectura. L'exposició l'ha coordinat Aureli Ruiz, president de la Secció d'Art de l'entitat, amb motiu de l'Any Brossa. També és un preludi de la presentació, el 30 d'abril a les 19.30 h, de la Revista del Centre de Lectura corresponent al primer trimestre del 2019.

Es tracta d’un monogràfic dedicat a Joan Brossa amb motiu de la commemoració, enguany, del centenari del seu naixement. Participaran en l’acte: Manuel Guerrero, comissari de l’Any Brossa; Vicenç Altaió, president de la Fundació Joan Brossa; Jaume Massó, president del Centre de Lectura; Montserrat de Anciola, bibliotecària del Centre de Lectura; Agnès Toda, directora de la Revista; Josep Murgades, professor de la UB; Joaquim Mallafrè, traductor i membre de l’IEC, i Jordi Coca, escriptor que presentarà el seu llibre sobre Brossa: 'Joan Brossa o el pedestal són les sabates'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: