Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La il·lustradora Marina Capdevila pinta un mural gegant a Falset

Nascuda a Falset, l’obra de l’artista es pot veure en ciutats d’arreu del món

La il·lustradora Marina Capdevila treballant en el seu mural a Falset La il·lustradora Marina Capdevila treballant en el seu mural a Falset CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Gener 2018 11:09

La il·lustradora i dissenyadora Marina Capdevila, coneguda internacionalment pels seus murals urbans de grans dimensions, pinta la seva primera obra mural a Falset, el seu poble natal, gràcies a una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Falset i l’artista. L’street art de Marina Capdevila es pot trobar en ciutats d’arreu del món com Estats Units, Itàlia, Mèxic, Austràlia o Brasil.

Capdevila ha pintat el mural, d’uns 10 metres d’alçada per 6 d’amplada, en una façana lateral d’una casa situada davant del castell al carrer del Malanyet, un dels barris antics de la població, i que ha finançat íntegrament l’Ajuntament. L’alcalde de Falset, Jaume Domenech, afirma que “com Ajuntament, entenem que és un luxe comptar amb artistes de la vàlua internacional de la Marina i que, per tant, el més normal és que la seva obra també pugui veure’s a Falset”. Pel que fa a Capdevila, ha reiterat que li fa una especial il·lusió pintar en el seu poble, ja que bona part de la seva inspiració creativa té el seu origen a Falset i la seva gent.

El treball de Capdevila es pot veure en projectes publicitaris de marques com Reebok, Zara, Bershka, Movistar, Estrella Damm o TV3, així com en murals en llocs com Florida, Nova York, Califòrnia, Suïssa, Mèxic, Itàlia, Canadà, Països Baixos, Regne Unit, Àustria o l'Estat espanyol. Els recursos d'exageració i ironia són punts clau en les seves creacions, que s’inspiren en la bellesa que no segueix els cànons estètics habituals, com les persones grans, personatges intemporals perduts en una societat que els costa d’entendre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: