Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pessebre de sorra de la Pineda es pot visitar fins al 9 de gener

Els robots protagonitzen aquesta edició que ja ha rebut milers de visites

Una de les escultures robòtiques exposades al pessebre de sorra de la Pineda Una de les escultures robòtiques exposades al pessebre de sorra de la Pineda CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 04 Gener 2018 11:02

El tradicional pessebre de sorra de la Pineda que finalitzarà el proper 9 de gener es pot visitar a la zona de les fonts del parc del Pinar de Perruquet. Un total de 8 artistes provinents d’arreu d’Europa i Catalunya han estat els encarregats de construir l’actual pessebre de sorra, amb una temàtica sobre el món de la robòtica i que ja han visitat milers de persones.


El conjunt escultòric té una dimensió d'uns 200m2 i està format per 280m3 de sorra, amb un pes de més de 400 tones. La sorra de platja que s'utilitza és específica i està tractada per evitar la contaminació que pugui fer malbé la construcció de les escultures, que es treballen compactant la sorra amb aigua i motlles, i eines de tall per treure el material.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: