Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La col·lecció Tamarit dedica el nou llibre a Fenosa

'Apel·les Fenosa. Entre París i el Vendrell' repassa la trajectòria creativa d'aquest escultor que es va desplegar entre França i Catalunya

Presentació del volum al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) Presentació del volum al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) CEDIDA
Art Carina Filella / El Punt Avui
Dilluns, 16 Octubre 2017 08:47

L’historiador de l’art i director de la Fundació Apel·les Fenosa del Vendrell, Josep Miquel Garcia, i el fotògraf francès Jean-Marie del Moral són els autors del llibre 'Apel·les Fenosa. Entre París i el Vendrell', que repassa la trajectòria creativa d’aquest escultor que es va desplegar entre França i Catalunya. El llibre esdevé el volum 39 de la col·lecció Tamarit, coeditada per la Diputació de Tarragona i Viena Edicions.

Apel·les Fenosa (Barcelona, 1899-París, 1988) va deixar una obra important, amb centenars de peces. Va rebre el suport de Picasso, que va promoure la seva primera exposició a París l’any 1924 i va inspirar els poetes més destacats del seu temps, com ara Carles Riba, Josep Carner, Salvador Espriu, Max Jacob, Jean Cocteau, Paul Eluard i Francis Ponge, entre d’altres.

Des del 4 d’octubre, quan es va presentar el nou volum, també es pot veure a la Fundació Forvm de Tarragona una exposició amb una selecció de les fotografies fetes per Jean-Marie del Moral des de l’any 1972.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: