Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'escultor Jaume Casas exposa a la Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils

L’artista ha treballat durant deu anys per la basílica de la Sagrada Família

L'escultor Jaume Casas, treballant a la basílica de la Sagrada Família L'escultor Jaume Casas, treballant a la basílica de la Sagrada Família CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Setembre 2017 15:01

L’escultor Jaume Cases inaugurarà dilluns a les 20 hores l’exposició 'L’art, la meva vida' a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils. La mostra es podrà visitar fins el 13 d’octubre, de dilluns a dijous de 8:30 a 15 hores, i, els divendres de 8:30 a 14 hores.

Jaume Cases és un escultor polifacètic que ha treballat tant pel món com per a nombrosos museus i la seva obra ha estat present a les grans efemèrides del 1992 (Jocs Olímpics i Expo de Sevilla). Però el que més l’ha marcat és l’obra realitzada a la Sagrada Família. Cases, que ha treballat deu anys per la basílica, és l’autor de la maqueta monumental de la nau central, de 56 escultures de mènsules d'àngels a l'absis, 7 escultures de capitells florals, 6 àngels gaudinians a la cripta i 3 escultures per la nova sacristia.

L’exposició de la Sala Àgora és un polsim de l’art de Jaume Cases, un torrent d’escultures, dibuixos, esbossos, pintures, resines i sobre tot sentiments, que es mouen entre totes les arts omplint la seva vida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: