Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’orquestra Valencia Brass Band inaugurarà el FIM 2017 a Tarragona

L’actuació tindrà lloc el divendres, 30 de juny, a les 23h, a la plaça de la Pagesia

La Valencia Brass Band oferirà el concert inaugural del FIM 2017 La Valencia Brass Band oferirà el concert inaugural del FIM 2017 CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2017 12:55


La Valencia Brass Band serà l’encarregada d’inaugurar, aquest divendres, 30 de juny, el 17è Festival de Música Internacional (FIM), a les 23 h, a la plaça de la Pagesia de la Part Alta de Tarragona. La formació està integrada per una trentena de músics de diferents punts del País Valencià especialitzats en instruments de vent-metall i percussió, dirigits per Enrique Alborch Tarrasó. El repertori de la Valencia Brass Band agrupa estils diversos de músiques, des de la literatura original per brass band, fins a les millors transcripcions de la música clàssica més coneguda, passant per bandes sonores.

Els concerts i cursos del FIM

El FIM oferirà tot una programació amb estils ben diferenciats fins al 9 de juliol. Aquesta 17a edició acollirà agrupacions de corda com el Quartet Gerhard, el dissabte, 1 de juliol; la música barroca de Vespres d’Arnadí, el 4 de juliol; o el grup vocal Quartet Mèlt, el diumenge 9 de juliol. També actuaran David Pastor & Back to Brass, el diumenge 2 de juliol; Marta Mathéu, soprano, i Albert Guinovart, al piano, el dimecres 5 de juliol; i Nexus Piano Duo, el dissabte 8 de juliol. Totes les actuacions tindran lloc a l’Auditori Diputació, a les 20h, per un preu simbòlic de 5 euros, exceptuant el concert inaugural que se celebrarà a la Part Alta i serà gratuït.

A més, el FIM també té un vessant acadèmica que portarà en aquesta edició a professors de reconegut prestigi que impartiran un total d’11 cursos de perfeccionament i interpretació d’instrument, amb gairebé un centenar d’inscrits procedents de tot l’Estat. El FIM 2017 inclou cursos de viola, violí, violoncel, guitarra, clarinet, flauta travessera, trompa, trombó, trompeta, tuba i cant. Totes les classes s’impartiran al Conservatori de Música de Cambrils, entre els dies 1 i 9 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: