Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'hotel Le Méridien del Vendrell acull una exposició de 50 cartells d’artistes destacats

La inauguració tindrà lloc aquest divendres, 30 de juny, a les 20h, a Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa

L'hotel Le Méridien de Vendrell acollirà l'exposició de cartells d'artistes nacionals i internacionals L'hotel Le Méridien de Vendrell acollirà l'exposició de cartells d'artistes nacionals i internacionals LLUÍS RIBAS
Art Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2017 09:52


L’hotel Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa del Vendrell acull l’exposició ‘La volta al món en 50 cartells’, que s’inaugura aquest divendres, 30 de juny, a les 20h. Es tracta d’una mostra representativa de 50 cartells d’artistes nacionals i internacionals com Salvador Dalí, Joan Miró o Guy Georget, entre altres noms destacats. L’exposició també compta amb una col•lecció especial de Josep Morell, el cartellista més important de Catalunya. 

En aquesta col•lecció i fons documental de l’empresa d’impressió digital Marc Martí es poden trobar impresos i cartells amb tècniques que avui dia l’entorn digital no podria reproduir. La mostra reuneix exemplars originals de l’època d’àmbits diversos, com el turístic, el polític, el publicitari, el social, etc., i de molts països dels cinc continents. Aquesta és una exposició que s’enfoca a un públic amb coneixements en arts gràfiques, el qual podrà fer la volta al món, en 10 minuts, a través de tintes, colors, tipografies, textures, dissenys, composicions i paisatges.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: