Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exposició ‘La Mussara’ de Jordi Bresolí presenta una mirada singular sobre aquest antic poble

La mostra inclou imatges de cadascuna de les cases d’aquest nucli despoblat

L'exposició es pot visitar a la sala d'exposicions del Palau Bofarull L'exposició es pot visitar a la sala d'exposicions del Palau Bofarull CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 24 abril 2017 11:51

La sala d'exposicions del Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull la mostra fotogràfica ‘La Mussara’ de l'artista lleidatà Jordi Bresolí. Es tracta d’un conjunt de 23 bastidors que contenen imatges amb cadascuna de les cases que integraven l’antic poble de la Mussara, al terme de Vilaplana, situat a la serra que li dóna nom, a les muntanyes de Prades.

L'artista utilitza la tècnica centenària japonesa de Kintsugi, que tracta les erosions causades pel temps en les peces d'art, restaurant-les amb pa d'or, destacant, més encara, allà on hi havia imperfeccions. Això es trasllada a les imatges de Bresolí, on s'identifiquen aquests traços daurats alhora que s’incorporen diverses tintes, que posen de relleu aquest sentit del pas del temps i del valor que la història ha deixat en les edificacions retratades.

L’exposició es pot visitar fins al 20 maig, de dimarts a dissabte, de les 11.00 h fins les 13.00 h i de les 17.00 h fins les 20.00 h a sala d'exposicions del Palau Bofarull.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: