Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘D’Orient a la Torre’, nova exposició a Torredembarra

L'artista Maria Antònia Cauhé presenta una mostra que reuneix obres creades a partir de diferents tècniques

Quadre de l’artista Maria Antònia Cauhé Quadre de l’artista Maria Antònia Cauhé CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 14 abril 2017 10:52

Des del 12 d’abril, la Sala Lluís d’Icart acollirà l’exposició 'D’Orient a la Torre', de l’artista Maria Antònia Cauhé. La mostra reunirà un ampli conjunt d’obres creades a partir de diferents tècniques, destacant l’oli, l’aquarel·la i la tinta xinesa.

Maria Antònia Cauhé és una artista barcelonina que ha mantingut una estreta relació amb Torredembarra, on ha passat llargues temporades retratant els seus paisatges. La seva vinculació a la vila queda reflectida en algunes de les seves obres, que representen escenaris tant coneguts com els Muntanyans o la platja.

Cauhé va cursar estudis de dibuix durant sis anys i, després d’un llarg període apartada de llapis i pinzells, va reprendre la seva afició a l’Escola d’Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona, on va experimentar amb diverses tècniques pictòriques realitzant processos creatius en base a l’estudi de la figura humana i d’autors de diferents moviments artístics.

La seva obra ha estat exposada en nombroses ocasions arreu del territori català, destacant les exposicions individuals del 50è Aniversari de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron i la mostra 'Diversitat' a la Sala Can Ricart de Sant Feliu de Llobregat. D’entre les col·lectives, cal remarcar la seva col·laboració en el si d’associacions com l’Arc Iris de Torredembarra, el Cercle de Belles Arts de Sant Feliu de Llobregat, Artistes de Sarrià, l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya i l’Agrupació d’Aquarel·listes de Girona i Comarques, vinculació que l’ha permès exposar en espais com la Casa de Cultura de Girona, el Centre Cívic Pere Pruna de Barcelona, el Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat o la Casa Elizalde de Barcelona. Cal destacar l’aportació de Cauhé, en dues ocasions, a la Mostra de Ceràmica de la Casa Batlló, on hi presentà les seves particulars composicions de pintura sobre ceràmica.

L’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura, es podrà visitar, fins al proper 29 d’abril, dimecres, dijous i divendres, de 17 h a 20 h, i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h. La inauguració de la mostra serà el proper dijous 13 d’abril, a partir de les 17 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: