Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pintura abstracta de la mà de Marcel Aragonès, al Centre Cultural de Cambrils

Després de molts anys pintant, ‘Creatures’ és la seva primera exposició al públic

L'exposició es podrà visitar fins el 28 d'abril a la Sala Àmbits L'exposició es podrà visitar fins el 28 d'abril a la Sala Àmbits CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 23 Març 2017 10:18

El pintor de Mont-roig, Marcel Aragonès, inaugura dema, 24 de març, la seva exposició de pintura abstracta ‘Creatures’ a la sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils. El nom de la mostra és una barreja de dues paraules: crear i criatures, ja que part de l’obra de l’autor es caracteritza i diferencia per la presència de dibuixos originals que simulen animalets o criatures.

La mostra, que es podrà visitar fins el proper 28 d’abril, està composada per 26 obres que es complementen amb objectes per crear un espai decoratiu concret, com un gerro de flors, una planta, una guitarra pintada, una talla africana de fusta o un tronc de platja pintat. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres de les 15:00 h a les 22:00 h.

L’autor dels quadres ha decidit mostrar al públic la seva feina després de molts anys pintant, una passió que va començar de petit i que de gran ha madurat. Tan és així que, per l’artista, la pintura no és una feina sinó una manera d’esvair-se de si mateix i dels problemes quotidians. El seu objectiu és que les obres no deixin indiferent a ningú, que apassionin o que horroritzin al públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: